AyGazete

Gazete Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 5.7 MB
  • Sürüm 1.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Fty Bilisim Elektrik Elektronik Ticaret Ltd. Sti.

AyGazete indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Gazete okumayı kolay ve keyifli hale getiren AyGazete uygulamasını iOS işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza sadece indir butonuna basarak çok kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz.

Dilediğiniz her an ve her yerde mobil cihazınızı gazeteye dönüştüren AyGazete uygulaması, kolay kullanım özelliğine sahip olan oldukça kullanışlı bir menü ile geliştirilmiştir. BU sayede uygulamayı kullanmak çok ama çok keyifli oluyor. Yüksek boyutlu olmaması sayesinde de cihazınızın kullanım alanını daraltmıyor ve size engel olmuyor.

Güne Türkiye' den ve dünyadan haberler alıp, gerçekleşen tüm olay ve gelişmelerden anında haberdar olmak ve gündemden uzak kalmak istemeyen kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiş olan AyGazete uygulaması ile siyaset, ekonomi, spor, dünya, gündem, teknoloji, kadın, yaşam, magazin, sağlık, yaşam gibi kategoriler altında tüm haberlere ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz haberleri sosyal paylaşım sitelerinde bulunan hesaplarınızda paylaşabilir ve en çarpıcı haberleri arkadaşlarınızın da okumasını sağlayabilirsiniz. Üstelik bu mükemmel uygulamayı iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

AyGazete indir